Ngrohese per dushin

Basic Features

  • Type: Kabinë

Brand

  • Brand: Mini

Super ngrohesja per dushin tuaj 

Ngroh ujin per pak minuta 

Teper ekonomike

Teper komode dhe praktike per tu marre me vete kudo