Ngjitese dopesimi

Basic Features

  • Ingredient: Tjetër

Brand

  • Brand: Professional

Ngjitese  per djegien e dhjamit dhe per tonifikim te trupit tuaj 
Cilësi Premium】: Ngjitësja për formësues trupi Mixbeauty është bërë nga materiali me cilësi premium për të formësuar në mënyrë efektive trupin duke qenë i butë me lëkurën.
【Efektive】: Ngjitësja do t'i ndihmojë njerëzit të formojnë një trup të shkëlqyer. Veçanërisht i përshtatshëm për ata që janë rikuperuar pas lindjes, mungesë stërvitjeje dhe të dobët për një kohë të gjatë.
【E rehatshme dhe e frymëmarrjes】: Materiali me cilësi të lartë e bën ngjitësen të ketë ajrosje të madhe dhe nuk do t'ju japë një ndjenjë lagështie dhe zymtësie pasi të jetë ngjitur në trup. Përveç kësaj, ngjitja e mirë e ngjitësit e bën të lehtë ngjitjen në kërthizë. Lehtë për t'u ngjitur dhe grisur.
【Kënaquni në çdo kohë dhe kudo】: Ngjitësja për formësimin e trupit është shumë e lehtë dhe mund të ngjitet në bark, bark, krahë, këmbë, kofshë, ijet, vithet. Ju lejoni të shijoni kënaqësinë e formësimit të trupit sa herë që dëshironi ndërsa studioni, punoni, udhëtoni, ushtroni dhe madje flini.
【E lehtë për t'u përdorur】: Thjesht aplikojeni 1 copë në ditë në bark dhe përdorni për 6-8 orë. Kombinoni ushtrimet e duhura dhe dietën me kalori të ulët për të arritur një efekt më të mirë të formësimit të trupit. (Kjo kontribuon në formimin dhe tonifikimin e trupit, megjithëse rezultatet nuk do të jenë kurrë të njëjta për të gjithë. Ne rekomandojmë përdorimin gjatë 4-5 javësh për të përjetuar pikën e kthesës në veten tuaj)