MSM Body gel & Thermo lotion

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Shënime

  • Meren dhe të ndarë

MSM body gel multi funksional. Përthithet shpejt dhe jep freski në muskujt e tendosur ose të gjymtuar . I ofron lëkurës tendosje dhe elasticitet.

Thermo Locion: Locion ngrohës për trajtim në rast tendosje muskujsh. Me një efekt ngrohje afatgjatë për të clodhur muskujt e tendosur. Mbështet qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe e mban lëkurën e butë. Vecanërisht efektiv për masazhe intensive