Mjellma dekoruse

Brand

  • Brand: Alena Art

Shënime

  • Alena Art ofron edhe kurse për të mësuar artin e vecante të riciklimit.kontaktoni në 0695442984 për më shumë detaje,porosi apo rregjistrime.Alena Art mirë dhe lirë

Të punuara me qeramikë dhe të lyera me ngjyrë floriri.Janë ideale  për dhurata unike por edhe për të zbukuruar ambjentet tuaja.Një dekor që të kënaq syrin dhe të jep një ndjesi relaksi të vërtetë.Materjal rrezistent ndaj lagështisë dhe të nxehtit.Dhuratë ideale edhe për cifte sepse sinjifikojnë dashurinë