Mind Master Formula ( Red & Green)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

Mjeshtër i mendjes

Mbështetje për kokën dhe trupin në rast stresi oksidativ. Furnizon mikronutrientë me cilësi të lartë për të gjithë ata që formësojnë në mënyrë aktive jetën e tyre. Cilësi e lartë, e testuar nga SGS INSTITUT FRESENIUS Shoqëruesi i përditshëm, p.sh. në punë, në universitet etj.

Puna, familja, sporti dhe koha e lirë ndonjëherë mund të jenë rraskapitëse. Është e rëndësishme të siguroni ekuilibrin me lëndë ushqyese me vitamina të dobishme dhe gjurmë të elementëve në mënyrë optimale.

 Mind Master Red

Jetojeni jetën tuaj në mënyrë aktive dhe plot energji! Variant i kuq me shije rrushi.

Mind Master Green

Jetojeni jetën tuaj në mënyrë aktive dhe plot energji! Variant me çaj jeshil.

500 ml