Mind Master. (Formula Green *, Formula Red*)

Basic Features

  • Usage: Qetësues

Brand

  • Brand: LR.Health & Beauty

Shënime

  • 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🥰🥰

Të perqendruar dhe të Fuqishem më Mind Master.

1.Energji afat gjatë *fal Konsumimi të rregullt : Më shumë performance Mendore dhe fizike +permes vitamina e B dhe hekurt. 

2.Mbron nga stresi oksidativ. 

3. Mbulojne 100 % të nevojave ditore për vitaminen E xhel I pastër nga gjethja Aloe Vera për mirëqenien e përgjithshme. 

✅ 36 %xhel Aloe Vera 

+Lëng rrushi nga perqendrimi i lengut të rrushit, ekstrat i çajit jeshil, L-kamitine, koenzime Q10, Aloe Vera 

✅ Sasia |500 ml|