MicroSilver Plus : Set Past Ushqyese Dhembesh

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Brand

  • Brand: Microsillver

Shënime

  • 🪴🪴🪴🍃🍃🍃

Pasta Dhembesh MicroSilver Plus patron dhe kujdeset për dhembe të ndjeshem, mishrat e dhembeve dhe mukozen orale. Crim at e vogla të argjendit nga Përbërësit aktivë MicroSilver BG eliminojne bakteret dhe virueset dhe keshtu mbrojne në mënyrë efektive kundër pllakave, kariesit dhe semundjes perioditale, eres se keqe te gojes dhe inflamacionit të mishit të dhembeve. 

✅ Plus Special 

⚫ Mineral Hydroxiapatit 

Nderton smaltin natyror dhe siguron dhembet të shëndetshëm dhe të forte. 

✅ Dexparthenol zbut dhembet dhe mishrat e ndjeshme. 

✅ Zinku ka efekte anti-inflamatore dhe parandalon pllakat, prish jen e dhembeve dhe semundjen periondetale. 

✅ Fluori mbeshtet rimineralizimin e dhembeve. 

✅ Sasia | 75ml