Maske per syte

Basic Features

  • Area of usage: Sytë
  • Reason: Rrathe të zi

Brand

  • Brand: Professional

Maska e syve  24k gold⭐e pershtatshme per cdo lloj fytyre dhe jep efekt brenda 10 mimutash
●zbardh dhe ndricon fytyren☑
●largon rrathet e zi te syve☑
●largon lodhjen☑
●largon qelizat e vdekura☑
●i jep fytyres butesi dhe e hidraton☑
●largon rrudhat☑