Maske per pikat e zeza

Basic Features

  • Reason: Pikat e zeza
  • Area of usage: Fytyra

Brand

  • Brand: Professional

Maska per pikat e zeza green tea e cila largon pikat e zeza dhe pucrat nga fytyra juaj 💆‍♀️
Rigjeneron qelizat 💆‍♀️
Nxit qarkullimin e gjakut💆‍♀️
I jep lekures jet💆‍♀️
Efekt rigjenerues💆‍♀️
Kurin plaget dhe njollat💆‍♀️
Largon yndyren e tepert💆‍♀️
Qeteson lekuren e acaruar 💆‍♀️
Mban lekuren te bute dhe me shkelqim💆‍♀️
Per nje fytyre te bukur dhe te paster💆‍♀️