Maskë për flokët me qumësht dhie dhe keratine

Basic Features

  • Quantity: 200
  • Usage: Riparim

Brand

  • Brand: Ziaja

- Maske per floket me qumesht dhie 200 ml
98% origjinë natyrale .
Maskë për forcimin e flokëve me qumësht dhie, pa gluten, pa mikroplastikë për flokë të thatë dhe pa shkelqim. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Rindërton strukturën e flokëve. Rikthen butësinë, lagështinë dhe shkelqimin. Lehtëson krehjen.