Maske me kolagjen per fytyren

Brand

  • Brand: Dr Rachel

Basic Features

  • Reason: Pikat e zeza
  • Area of usage: Fytyra

Maska pluhur 24 k gold me kolagjen  ndihmon me ekstraktimin e pikave të zeza dhe të bardha, qelizave të vdekura të lëkurës nga shtresat e saj.
Me efektin e xixave ✨️🥰zbut lekuren dhe ekzofilon cdo qelize 🥰✨️minimizon poret dhe largon pikat e zeza 🥰💛
Sebumi i tepërt e papastërtitë të akumuluara në lëkurë shkaktojnë skuqje, irritime, puçrra & akne, prandaj duhet të jemi të kujdesshëm që të paktën 1 herë në javë të aplikojmë keete maskë peel off për të tërhequr gjithë papastërtitë.
Maska është e vërtetuar të largojë një pjesë të madhe të shenjave në lëkurë për 3-4  jave