Mashe per te bere onde

Basic Features

  • Type: Për flokë me onde

Brand

  • Brand: Professional

Me e kerkuara 🩷Sigurisht qe eshte nje #musthave  per te gjitha vajzat🩷nxitoni ta beni tuajen kete super mashe 🩷
🌸Mashe e trefishte per onde me vale 🌸 

🔹Stiloni floket tuaj sipas deshires, duke ju dhene formen e valeve dhe ondeve te medha 🤗
🔹Stilon floket bukur per te krijuar modelin e sirenes 
🔹Strukture me 3 rolls / tuba 
🔹E lehte dhe e shpejte😍
Ne bejme diferencen ne cmim dhe cilesi ✔️🤭♥️