Masazhues per kycin e kembes

Brand

  • Brand: Professional

Masazhues perfekt per kembet,kycet,gjunjet,kaviljen,gishtat e kembeve etj 👣
Perfekt per clirimin e muskujve dhe dhimbjeve te kembeve 👣
Efekt clodhes dhe qetesues👣
Nxit qarkullimin e gjakut👣
Cliron damaret e enjtur ose te ndrydhur👣
Kuron varicet👣
Cliron kembet e fryra dhe enjtjen e muskujve 👣
Kuron dhimbjen e shputave te kemteve