Masazhues per kembet

Brand

  • Brand: Professional

Masazhator profesional per kembet 
Nje masazhues teper profesional dhe cilesor I cili nepermjet dridhjeve,goditjeve,shtypjeve,ferkimeve dhe terheqjeve do te qetesoje dhimbjet e kembeve dhe do tju jape nje ndiesi lehtesimi dhe qetesimi 
I pershtatshem per tu perdorur nga kush do ne shtepi 
Nxit qarkullimin e gjakut nepermjet nxehtesise dhe ngrohjes 
Lehtesisht I perdorshem 
Duhet karikuar here pas here
Efekt kurues dhe qetesues
Teper praktik dhe komod 
Nuk ze vend 
Lehtesisht I transportueshem kudo 
I paisur me butona nepermjet te cilave mundt te komandoni levizjet,e fikni dhe e ndizni sa here te doni