Masazhues muktifunksional me ngrohje

Brand

  • Brand: Professional

🤩Masazhator relaksues magnetik🤩
🤩i pershtatshem per tu perdorur nga kush do🤩 

Qeteson dhe kuron dhimbjet e qafes,kyceve,muskujve,mesit,brinjes etj 

Teper efektiv ndaj ftohjeve muskulare dhe reumatizmes 

Kuron terheqjet muskulare