Magic Bubble Mask

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra
  • Reason: Aknet

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Maskë shkumuese detoksifikuese për fytyren më efekte Pastrues në thellesi.

✅ Më Ekstrakt Moringa, Ekstrakt xhexhifili, Aloe Vera dhe bubble Booster.. 

✅ Parandalon depozitimin e lendeve të dëmshme. 

✅ Hidraton. 

✅ Lekura duket e freskët, e bukur dhe plot shkelqim. 

✅ Sasia |50ml 

Produkte të ngjashme nga Shpresa LR