Luminesce Night Repair

Brand

  • Brand: Luminesce

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra
  • Type: Natë

Shënime

  • Perdorimi: Aplikon një sasi të vogël në lëkurë me shpatullen e mbyllur ase me majat e gishtave. Masazhoni në mënyrë të barabartë në një lëvizje rrethore lart në fytyrë dhe qafë.

Formuluar me antioksidantë dhe përbërës hidratues. Ky krem hidratues I natēs rikthen shkëlqimin duke reduktuar pamjen e linjave të imta të dehidrimit për një pamje më rinore. Zgjohuni te çlodhur dhe të rifreskuar.

Luminesce Advanced Night Repair është një krem freskues nate që ndihmon lëkurën të riparojë

Shenjat e plakjes - ndërsa flini! Përmban thellë

Pëlqyer nga stefania_lo_gatto dhe 889 të tjerë jeunesse.global.europe Luminesce Advanced Night Repair është një krem freskues nate që ndihmon lëkurën të riparojë përbërësit hidratues të lëkurës dhe zvogëlon pamjen e linjave të holla me Jeunesse ekskluzive APT-200. Pas zgjimit, lëkura duket më rinore dhe ndihet më e lëmuar APT-200 ekskluzive e Jeunesse është një teknologji ekskluzive që jep një mesazh rinie në lëkurë, i frymëzuar nga faktorët tanë të rritjes së qelizave burimore. I pranishëm në të gjitha produktet e linjës Luminesce, kontribuon në kujdesin e lëkurës, përmirëson pamjen e linjave të holla dhe rrudhave