LR LIFETAKT Mind Master

Brand

  • Brand: R LIFETAKT Mind Master

- Energji afatgjatè falè konsumimit tè rregullt:

 Mè shumè performancè mendore dhe fizike, pèrmes
vitaminave B dhe hekurit.
-r Mbron nga stresi oksidativ.
- Mbulon 100% tè nevojave ditore pèr vitaminè E
Xhel i pastèr nga gjethja Aloe Vera pèr mirè qenie
te pèrgjithshme.

Manuali i pordorimit ndodhet i ngjitur ne produkt