LR LIFETAKT

Brand

  • Brand: LR

Çfarë e bën sezonin e ftohtë perfekt për ju? Ne e kemi gjetur zgjidhjen, një filxhan çaj i ngrohtë duke shijuar një film të bukur! 

Edhe këtë vit, Katalogu Festiv sjell çajin tuaj të preferuar LR LIFETAKT Bellylicious Çaj Bimor me Fruta.

Zhytuni në botën magjike të LR-së dhe përjetoni një udhëtim të vogël kënaqësie për trupin dhe shpirtin me çajin aromatik me manaferra! ☕😊

Jeni gati për periudhën magjike të vitit? ⭐

#bellylicious #tea #fruitblend #limited #lrhealthandbeauty #lralbania #2022

Produkte të ngjashme nga LR-Elona