LR :GO POST PERFORMANCE SHAKE

Basic Features

  • Type: Tjetër

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • 1.885 per 100 g

LR :GO POST PERFORMANCE SHAKE jep trupit tuaj kohe per tu rigjeneruar pas stervitjes tuaj me shakes dhe protein nga lr go . MBESHTET RELAKSIMIN DHE ZHVILLIMIN E MUSKUJVE TUAJ . NDIHMON NE RIKUPERIMIN E KERCIT DHE KOCKAVE . ME BAOBAB, PROTEINA VEGANE , GLUTAMINE DHE ME SHUME. 14 RACIONE : E LEHTE PER TU PERZIER NE SHAKER. SHIJA: COKÒLLATE, OSE BANANE-PJESHKE.