LR Classics Marbella EdP

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

LR Classics Marbella Eau de Parfum – Joshje sharmante dhe luks i pastët Portokallet freskuese lidhen me lulet e çmuara të trëndafilit dhe me jasminin joshës në një aromë të gjallëruar, që të kujton Marbelën verore e mesdhetare. Baza formohet nga aroma intensive e tokës e paçulit. Një kompozim shumë ekspresiv për femra të jashtëzakonshme.

50 ml