LR Classics Marbella

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Shënime

  • ❤️❤️❤️❤️🌱🌱🌱🍃❤️❤️❤️❤️

✔️Për një joshje plot sharm dhe ndjesi Luksi të pastër 

✅ Oriental gjalle 

✅ Nota Kryesore 

✅ Portokall 

✅ Bergamot 

✅ Nota zemre Bozhure 

Jasemin 

Nota Baze 

✅ Patchouli 

✅ Vetiver 

✅ Eau de Parfum 

50 ml 

✅Aromat e Botes. 

✔️Zbuloni aromat për enderrimtar:

Parfumet ekzkluzive LR Classics ju çojne në vendet më frymzuese në bote. Si është moda në Stockholm? Cila është aroma e preferuar në Valencia? Cila arome ju çon në Hawailin e shkujdesur? Çfarë e ben Bostonin kaq terheqes? LR Classics ju shoqerojne në një destination të ri enderrash çdo ditë, sido që të ndiheni.