LR Classics Los Angeles EdP

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR

Aromë e parezistueshme që reflekton jetën e gjallëruar të qytetit të engjëjve Koktej aromash të gjallëruara dhe provokuese të përbëra nga manaferrave të diellit (ribes nigrum), piper çiklamin, zymbyla & vanilje Lloji i aromës: e freskët, lule, inspiruese Karakteri i aromës: e gjallëruar, e re, kurioze Për femrën urbane, me vetëbesim Gjendet edhe në set me Xhel Dushi të përshtatshëm

50 ml