LR Classics - Antigua

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

LR Classics Antigua Eau de Parfum – i inspiruar nga magjia sensuale e mënyrës së jetesës në Karaibe Antigua është një krijim magjepsës me lule, i cili në fazëb fillestare të josh me një përzierje trëndafilash dhe iris, për tu lidhur më pas në mënyrë harmonike me aromën e jasminit dhe manushaqes. Një aromë e lehtë, që të bën të ëndërrosh për pushimet në parajsë.

50 ml