Lr Classics

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Parfumi më i mirë për femra. Vjem me përzierje të ndryshme si vanilje, bergamot, cokollat, dru sandali etj etj. Dhe këtët herë parfumon e kemi më me ofertë se kurrë😍😍