Loving Locion Aromatik Për Trupin

Shënime

  • 🪴🪴🌳🌳🌳

Lovingly Locion Aromatik Per Trupi

✅ Konfirmuar the Kjo eshte nje histori personale, e cila frymezoi yllin e ✅Hollywoodi-it te krijonte nje parfum ne shenje te dashurise per gruan e tij, Emma Heming-Willis. 

⚫ Per kete ai krijoi aromen Lovingly. 

⚫ Nje arome pasionante si nje deklarate e vecante dashurie. 

⚫ Mbështet Me ndjesine e nje buqete me lule te bardha dhe me nje arome nga agrume te fresketa, te fal nje atmosfere plot. sensualitet, hijeshi dhe vitalitet. 

⚫ Druri i sandalit dhe myshku japin nje arome te ngrohte, si te nje historie dashurie. Kjo eshte dashuri e vertete!

Locion aromatik per trupin 200 ml