Locion për Diell SPF 30

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Brand

  • Brand: LR

Locion për lëkurë pak të nxirë. 

  • Me 40% Aloe Vera dhe ekstrakt organik ananasi. 
  • Mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB. 
  • Kujdeset dhe siguron hidratim intensiv. 
  • Me efekt Dry-Touch: 
  • Përthithet shpejt, nuk shkëlqen, nuk ngjitet, nuk lë shenja të bardha. 

Locion Diellit i butë me mbrojtje mesatare UV e mbron lëkurën nga rrezatimi UV dhe e trajton me Aloe Vera. Me 40% Aloe Vera për hidratim optimal, me mbrojtje UVA-/UVB për çdo tip lëkure. Nuk ngjitet në lëkurë pasi e aplikoni.

  • 100 ml