Llastik per gjurin

Brand

  • Brand: Professional

Porosit tani  llastikun profesional  te gjurit i cili mban gjurin shtrenguar ne menyre qe te reduktoje dhimbjet e gjurit
I pershtatshem per cdo moshe dhe gjini
Material cilesor 
I pershtatshem per tu perdorur dhe mbas operacionit te gjurit 

Produkte të ngjashme nga Fizio Tirana Store