Lip balm

Basic Features

  • Type: Balsam
  • Colored: Jo

Brand

  • Brand: La

Zbutes buzesh bimor per buze te bukura dhe te shendetshme 

Sheron plaget e buzeve 

Mbron buzet nga plasaritjet 

Efekt hidratues dhe kurues 

Mban buzet te buta dhe te shendetshme 

Largon dhe kuron koret e krijuara ne buze