Line ART

Brand

  • Brand: Dare Art

"Disa marrëdhënie janë si Tom dhe Jerry: ata ngacmojnë njëri-tjetrin, rrëzojnë njëri-tjetrin, acarojnë njëri-tjetrin, por nuk mund të jetojnë pa njëri-tjetrin!"