Le Shampoing Disciplinant

Basic Features

  • Quantity: 300
  • Usagee: Kaçurrela

Brand

  • Brand: Eugene Perma Paris

Kjo Shampo Me aminoacide gruri dhe soje imiton strukturën e keratinës per te disiplinuar natyrshem flokët 

Produkte të ngjashme nga MY PARIS