Lash lift

Brand

  • Brand: Iconsign

Set me te gjitha produktet qe nevojiten per te bere qerpiket ne kushte shtepie ose ne parukeri 

Teper praktike dhe komode per tu perdorur nga kushdo 

Produkt cilesor