Largues kutikulash per duar/thonj

Brand

  • Brand: Farmasi

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Largues kutikulash
Përmbajtja e tij e pasur ndihmon në hidratimin e thonjve dhe kutikulave, i bën kutikulat e ngurtësuara zbutëse të pasuruara me vaj limoni dhe e bëjnë më të lehtë shtyrjen e kutikulave prapa dhe ruajtjen e thonjve të përsosur në fund.