Larës intim

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Brand

  • Brand: Ziaja

Krem lares per zonat intime me me acid laktik 200 ml
95% origjinë natyrale,vegan, krem lares pa gluten me acid laktik.
Ka veti natyrale antibakteriale. Përmirëson funksionin mbrojtës të lëkurës. Rivendos dhe ruan ekuilibrin fiziologjik të pH. Pastron butësisht dhe siguron një ndjenjë të qëndrueshme freskie. UDHËZIME: Përdorni një sasi të vogël për larjen e përditshme, shpëlajeni me kujdes.