Laps masazhues

Basic Features

  • Type: Vegla
  • Area of Use: Trupi

Brand

  • Brand: Professional

🤩laps  masazhues i cili largon cdo dhimbje te trupit tuaj pa e shpuar lekuren
🤩nje terapi pa dhimbje dhe pa efekte anesore
🤩Teper efektiv ndaj dhimbjeve te kyceve,kockave,muskujve etj
Kuron reumatizmen,shiatikun,spondilitin,osteoperozen,fibromialgjine etj
🤩Nje laps teper efektiv gjithashtu edhe per terapine e fytyres 
🤩Masazhon fytyren ne menyre teper efikase dhe te kujdessshme
🤩Gjithashtu lehteson dhimbjet e shpines dhe shpatullave
Ne bejme diferencen ne cmim dhe ne cilesi✔️
Produkt profesional✔️
Cilesi e garantuar✔️