L- Recapin

Basic Features

  • Quantity: 200
  • Usagee: Tjeter

Brand

  • Brand: LR. Albania 🇦🇱

Shënime

  • 🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🎉🎉🧿♻️♻️♾️

✅Fuqi e 2-fishte për floke të plot dhe të dendur.

⚫Renie flokesh e kushtezuar gjenetikisht? 

✔- L-Recapin është zgjidhja për meshkujt : Kompleksi inovativ të kushtezuar gjenetikisht dhe permison në mënyrë të dukshme volumin e flokeve. 

✅ - L-Recapin 

Shampo 

✔️-Një kombinim perberesish aktivë demalogjikisht të kontrolluar, që pastrojne lehte dhe I mban flokut të butë. 

✔️-Perdorimisistematik ne kombinim me Locion in tonik

✅ L-Recapin pakeson në mënyrë të ndjeshme Renien e flokeve dhe permireson pamjen e tyre. 

✅ L-Recapin Tonik 

✅ L-Recapin Tonik lufton Renien e trashegueshme të flokve ? 

✔ Aplikojeni Tonikun pas larrjes se floket e njome. 

✅ Masazhoni me lecizje rrethore. 

Sasia - 200|ml

✅ Çmimi - 2. 890  Lekë Shampo. 

✅ Çmimi - 5. 790 Leke. Tonik.