Kupa terapeutike plastike dhe xhami

Brand

  • Brand: Kl

Basic Features

  • Material: Silikon

Seti i kupave se bashku me pompen dhe manualin e perdorimit vijne ne oferte 🥰 
Produkt cilesor dhe profesional 

cilesi e garantuar