Kukull engjell

Brand

  • Brand: Alena Art

Shënime

  • Alena Art ofron për ju dhe kurse për të mësuar artin e vecante dhe unik të riciklimit.telefononi në nr tonë 0695442984 për më shumë detaje.Ju mirëpresim.Alena Art mirë dhe lirë

Kukull ëngjëll e krijuar me bidon plastik dhe veshje tyl.Festat janë afër.Shtojini bukurinë dhe gëzimin ambjenteve tuaja duke i dekoruar me një ëngjëll të tillë Dhuratë ideale edhe për të vegjlit tuaj të cilët mund të argëtohen ndryshe vetëm me lodrat që krijon Alena Art