Kthyese per qerpiket

Brand

  • Brand: Professional

Kthyese per qerpiket ♥️Nje paisje e cila do te kthehet ne nje domosdoshmeri per bukurine tuaj pasi  I ben qerpiket te duken me te plote 👁
Kthen cdo fije te qerpikeve dhe I ben te duken te bukur👁
Per sy te bukur dhe plot qerpik 👁
E pershtatshme per tu marre kudo me vete pasi nuk ze vend 👁
Për shkak se kjo kthyese  kërkon më pak presion, tërheqje ose shtrëngim për të marrë efektin e kthimit , ajo dredhon qerpikët tuaj pa shkaktuar demtime ose bezdi

Per qerpike plot volum dhe gjatesi