Produkti nuk ka imazhe 😕

Tregoni interes për imazhet e produktit duke klikuar butonin Poke, ne do të njoftojmë dyqanin @Shpresa LR .

Krem Xhel LR Sun Care SPF 20

Brand

  • Brand: LR.Health & Beauty

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Shënime

  • 🍃🍃🍃🍃🌱🌱🌱🍃🍃

Krem Xhel LR Sun Care SPF 20

-Efikasiteti i larte UVA/UVB me fuqine mbrojtese te Aloe Veres.

-Per lekure qe eshte nxire.

-Zbut lekuren duke i lene asaj nje ndjesi freskie.

-Perhapet shume lehte dhe nuk le yndyre.

-40% Aloe Vera.

✅ Perhapni nje sasi te konsiderueshme te pakten 20 minuta

perpara se te ekspozoheni ne diell.

✅ Sasia 100 ml