Krem racin dite dhe nate Q10

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Skin type: Normale
  • Area of Use: Fytyra
  • Type: 24 orë

Shënime

  • 💚💚💚🍃🍃🍃

E limituar:
Racine Set për 
Ditën dhe Natën
Aktivizimi i kujdesit bazë për fillestarët 
me koenzimë Q10 dhe alga. Për një 
pamje të freskët dhe me gjallëri.

✅ Sasia :Krem Racin Nate 50ml +Krem racin Dite 50 ml 🍃💚


✅ Mrekullia e algave
• Algat përmbajnë minerale, 
vitamina, aminoacide dhe 
shumë më tepër.
• Algat mund të lidhin radikalet 
e lira dhe në këtë mënyrë të 
kenë një efekt detoksifikues.