Krem per strijat

Brand

  • Brand: Fruits of wokali

Krem bimor per kurimin dhe largimin e strijave 
Kuron dhe parandalon daljen e strijave 
Nxit qarkullimin e gjakut 
I jep lekures hidratim dhe elasticitet 
Rigjeneron qelizat