Krem per duart

Brand

  • Brand: Fasmc

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

🍯krem per duart me arome mjalti🍯
🍯mban duart te buta
🍯i jep duarve shkelqim dhe hidratim
🍯i mbron ato nga plasaritjet