Krem per duart

Brand

  • Brand: LR microsilver plus

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

LR MICROSILVER PLUS Microsilver Plus Xhel për duart

Duart tona janë të ekspozuara çdo ditë ndaj ndikimeve të jashtme. Ato shpesh vijnë në kontakt me mikrobet, siç janë bakteret dhe viruset. Për këtë arsye, ato lahen shpesh ose dezinfektohen. Papastërtia, temperaturat e ftohta dhe dielli gjithashtu sulmojnë lëkurën dhe shtresën e saj mbrojtëse - të ashtuquajturën mikrobiomë. LR MICROSILVER PLUS Krem për Duart, për një mikrobiomë të paprekur të lëkurës mbështet rigjenerimin natyral të lëkurës së thatë, të plasaritur dhe siguron një ndjenjë të qëndrueshme të butësisë dhe hidratimit, të lëkurës së duarve. Mikrobet, siç janë bakteret dhe viruset, eliminohen falë përbërësit aktiv anti-bakterial dhe antiviral MicroSilver BG ™. Duart e tua mbrohen deri në 12 orë. Lëkura rigjenerohet. Dhe mikrobioma mund ta gjejë të natyrshëm
bilancën përsëri. Për rutinën tuaj ditore të higjienës personale.


Produkte të ngjashme nga Anjeza Store