Krem me vitamine E

Basic Features

  • Type: Ditë
  • Area of Use: Fytyra
  • Skin type: Normale

Brand

  • Brand: Wokali

Kremi me vitamine e kunder rrudhave⭐e pershtatshme per cdo lloj fytyre dhe jep efekt brenda 10 minutash
●zbardh dhe ndricon fytyren☑
●largon rrathet e zi te syve☑
●largon lodhjen☑
●largon qelizat e vdekura☑
●i jep fytyres butesi dhe e hidraton☑
●largon rrudhat☑

Produkte të ngjashme nga Fizio Tirana Store