Krem dielli

Basic Features

  • Type: Ditë
  • Skin type: Normale
  • Area of Use: Fytyra

Brand

  • Brand: Ziaja

Krem për mbrojtje nga dielli me 50spf.

Parandalon djegiet nga dielli dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Pasqyron në mënyrë efektive rrezet UVA dhe UVB. 
Nuk shkakton acarime.