Kostum Material Deve ⭐️

Basic Features

  • Size: l
  • Color:

Brand

  • Brand: ASOS

Kostumi material deve, i bute dhe me pantallon te gjere ne fund. Eshte mjaft sportiv dhe lehtesisht i kombinueshem. 

Masa EU 40