Kostum femrash

Basic Features

  • Case: Sportivë
  • Size: m
  • Color:

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Kostumi ka material të derdhur, ardhur nga Italia, vetëm një masë one size, përshtatatet për masën M dhe S