Komplet per femra

Brand

  • Brand: Last poin

Basic Features

  • Color:
  • Size: s
  • Material: Saten
  • Length: I shkurtër

Shënime

  • Nese produkti nuk vjen si ne foto bejm kthime

Unike dhe te vecanta per festat 

Produkte të ngjashme nga Anxhi store