Kombinimi vajor O.S

Brand

  • Brand: Natural oil by O.S

Basic Features

  • Gender: Femrat

Kombinim vajor Rozmarine dhe Bisht Kali

100% bimor

Vetitë e vajit
1. Stimulon shumë rritjen e flokut
2. Nderpret rënien 
3. Forcon rrënjën
4. Largon zbokthin
5. Rigjeneron fibrat e flokut
6. Parandalon ndarjen e majave te flokut
7. I jep butesi të mëndafshtë dhe i ben te derdhur